Bestuursmededelingen, waaronder uitnodiging ALV)

• Donderdag 15 november is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Sportclub Deventer.  Het bestuur nodigt alle leden, ouders van jeugdleden en donateurs uit hierbij aanwezig te zijn.  Aanvang vergadering: 20.30 uur.
  • Tijdens deze vergadering zal er naast de vaste agendapunten ook aandacht worden besteed aan de ontwikkelingen op het sportpark en de nieuwbouwplannen voor de kantine. We gaan daarom uit van een grote opkomst.
  • De klaverjasavond wordt in verband met de ledenvergadering doorgeschoven naar donderdag 22 november.
  • Zaterdag 15 december: dankavond voor alle vrijwilligers. Meer info volgt.
  • Onze secretaris Martin Stegeman is tijdelijk uitgevallen wegens gezondheidsklachten. Geert Grootkoerkamp is bereid gevonden om de secretariaatsfunctie tijdelijk waar te nemen. Het secretariaat is bereiken via secretariaat@sportclubdeventer.nl

We wensen Martin veel sterkte tijdens zijn herstel.