Gezocht: Nieuw lid voor de jeugd activiteitencommissie

Wij zijn op zoek naar een lid jeugd activiteitencommissie SCD

Het seizoen 2017 – 2018 zijn wij gestart met een (bijna) nieuwe activiteitencommissie en wij zijn nog op zoek naar een vrijwilliger om ons te versterken. We zijn nu met 5 vrouwen en 1 man, dus de heren zijn nog ondervertegenwoordigd. De voorkeur gaat dan ook uit naar een mannelijke vertegenwoordiger.

Wat doen we?
Als activiteitencommissie organiseren wij “niet voetbal gerelateerde” activiteiten gedurende het seizoen voor onze jeugd. Gezelligheid en sfeerbepaling staan voorop.

Voorbeelden van activiteiten zijn: Sinterklaasfeest, Moeder-kind toernooi, filmavond op de club voor oudere jeugd, bowlen, zwemmen, etc.

Je bent verantwoordelijk voor:
Samen met de overige leden ben je verantwoordelijk voor het verzinnen van leuke (nieuwe) activiteiten, het plannen en organiseren van deze activiteiten en help je op de dag zelf mee tijdens activiteiten.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste doeners, iemand die vol ideeën zit en van aanpakken weet. Je bent sterk in organiseren en een teamplayer. Natuurlijk sta je niet alleen maar doen we het samen!

Tijdsbelasting

Circa 1x per 2 maanden tijdens het voetbalseizoen wordt er vergaderd. De communicatie tijdens de organisatie van een evenement verloopt voornamelijk via Whatsapp en e-mail.

Interesse?
Neem dan contact met ons op via het mailadres: activiteitencommissie@sportclubdeventer.nl.
Wij vertellen je graag meer over de werkzaamheden en de commissie.