Gezocht 3 nieuwe leden sponsorcommissie

Waar staat de sponsorcommissie voor:
Sponsoring is voor Sportclub Deventer van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de club onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van het Sportpark Zandweerd, de club en haar leden ten goede.
Een levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen Sportclub.

De sponsorcommissie is hard op zoek naar nieuwe leden, die hun steentje kunnen bijdragen in de verdere ontwikkeling van het sponsorbeleid, werving van sponsoren, het organiseren van sponsoractiviteiten etc.

Op dit moment zijn  actief binnen de sponsorcommissie Micha te Wieske en Rick Boer. Eind juni 2017 namen Henk Geerlink (voorzitter) en Agnes Grobbe afscheid van de sponsorcommissie. Na respectievelijk 5 jaar en 2 jaar een actieve bijdrage te hebben geleverd aan het beleid en vele activiteiten binnen SCD, gaan Micha en Rick het vervolgen,

–       Coördinator Sponsorcom.
–       Lid Sponsorcom.
–       Administrateur Sponsorcom.
De taakinhoud staat in de bijlagen beschreven.

Een leuke dynamische commissie wacht op jouw reactie !!

Meer informatie:
neem contact op met: