Ga je mee zaterdag 19 april 2014 naar kinderboerderij Dondertman?

                          

 

Ga je mee zaterdag 19 april 2014 naar kinderboerderij Dondertman?

 

Beste Mini’s,

 

We vinden dat het weer tijd is om samen met jullie teamgenoten een gezellige middag te gaan beleven. Daarom nodigen wij jullie van harte uit om met ons naar de Kinderboerderij Dondertman te gaan.

 

Wat is daar te doen?

Heel veel ! : Dieren voeren, spelen in het speeltuin en op het springkussen, een rondje in de nieuwe treinexpres maken, skelteren en natuurlijk lekker eten en drinken.

 

Om deze activiteit goed te laten verlopen, hebben wij ook de hulp van jullie ouders nodig om daar te kunnen komen. Kan je papa of mama meerijden?  Via ons email adres activiteitencommissie.scd@gmail.com  kunnen je ouders je aanmelden en doorgeven of ze kunnen rijden.

 

Niet vergeten te vermelden: je naam, je team,  de naam van de ouder die meerijdt met zijn/haar telefoonnummer en het aantal vrije plaatsen.

Graag vóór maandag 14 april 2013 doorgeven.

 

Zodra we weten hoeveel vervoer we nodig hebben, zullen we het u laten weten via email of telefoon en nu alleen maar duimen voor wat Tot dan!

 

 

Activiteiten Commissie Sportclub Deventer

 

 

 

 

 

 

 

Bij zeer slechte weersverwachtingen op 19 april, zijn wij genoodzaakt om de activiteit te verplaatsen naar een andere datum.