Fysiotherapeute Latoya Dufour

webscdHallo sporters van Sportclub Deventer.

Ik ben Latoya Dufour, Fysiotherapeute en eigenaar van de fysiotherapiepraktijk Fyso2All in Deventer.

Tevens meerdere jaren verzorgster van het 1e en 2e elftal van Sportclub Deventer dus sommige van jullie zullen mij hier dan ook van kennen.

Naast mijn genoten opleiding tot fysiotherapeute heb ik tevens de opleiding van sportmasseuse en medical taping afgerond om nog beter sporters te kunnen verzorgen en begeleiden.

Vanaf het komende seizoen ben ik niet alleen maar aanwezig op de dinsdagavond voor het 1e en 2e elftal maar zal ik voor de gehele club een gratis inloop spreek / behandel uur beschikbaar stellen van 18:30 uur tot 19:30 uur, dit zal van start gaan op 18-08-2015.

Mocht om welke reden dan ook er een afspraak gepland moeten worden en je wil zeker zijn van een inloop consult dan bij voorkeur telefonisch contact op nemen middels 0627073484.

Ik kijk met plezier uit naar weer een sportief seizoen bij Sportclub Deventer en kijk er naar uit om jullie indien noodzakelijk medisch bij te staan.

Voor meer informatie over mijzelf en mijn praktijk bezoek dan mijn website:

www.fysio2all.nl

met sportieve groet,