FHT

Internationaale Frans Hemmelder Toernooi

fht bannerHet Internationaal Frans Hemmelder Toernooi is een voetbaltoernooi voor eerste elftallen, dat jaarlijks meestal in het laatste weekend van mei wordt gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting FHT, bestaande uit leden van VV Sportclub Deventer.

In 2016 (27,28 en 28 mei) wordt de 31ste editie gehouden van dit toernooi voor standaard elftallen. Voor meer informatie ga naar de site van het FHT, www.fhtdeventer.nl.

Aan de 31ste editie zullen o.a. de volgende teams meedoen:

• HUIF (Denemarken)
  • Torpedo AFC (Engeland)

Vrienden van de Stichting

De Vriendenmiddag is een vast onderdeel binnen het jaarlijkse FHT. Een gezellige bijeenkomst voor onze vrienden en vriendinnen die het FHT een warm hart toedragen. Tijdens de middag wordt er een heerlijk biertje voor je getapt en voor de culinaire liefhebbers is er een versnapering.
Hoe wordt je vriend op vriendin: meldt je aan via onderstaand e-mailadres of koop een vriendenpas tijdens de nieuwjaarsreceptie van Sportclub Deventer.

FHT Leden

Voorzitter: