E4 najaarskampioen!

E4 kamp_4 site E4 kamp_3 site E4 kamp_2 site E4 kamp_1 siteMet nog 1 wedstrijd te gaan heeft E4 zich al zeker gesteld van de toppositie in hun najaarscompetitie! Ze hadden in de wedstrijd van zaterdag tegen nr. 4 uit Heeten nog 1 punt nodig maar wisten ook deze wedstrijd weer glansrijk te winnen! Na een wat voorzichtige start gleed de spanning er af en werd via de bij insiders bekende kracht van hun goede samenspel een einduitslag van 7-1 bereikt. Zo zijn nu bij 10 wedstrijden op rij steeds de 3 punten behaald! Prachtige prestatie van deze 2e-jaars E-spelers Martijn, Hidde, Aiden, Joël, Lennart, Bas, Eyso, Kai, Raúl en Jeffrey met als trainers Marco en César, invaltrainers Michael en Peter en leiders Peter en Greet. 8e, 9e en 10e speler zijn de ouders, broers, zussen en andere fans die er elke wedstrijd weer bij waren, de jongens aanmoedigen en de gezelligheid onderling verhogen! Al met al: een topteam!

Kampioen!!! Met de vlag van Sportclub en het spandoek waarmee de jongens door ouders werden verrast, zijn er vele ererondjes gelopen om al het applaus van de grote groep supporters in ontvangst te nemen.

Erna de mooi versierde kantine in, waar de jongens de bubbels ontkurkten en er voor iedereen taart was! En als kers op die taart overhandigde Ronald Hagen namens Sportclub aan alle jongens een mooie kampioensbeker! Een dag om nooit te vergeten!

Geplaatst, 25 november 2013