In de spotlight:Onze schoonmaakkrachten!

In de spotlight:
Onze schoonmaakkrachten!
Sportclub Deventer is een geweldige en mooie club, waar voetbal voorop staat maar gezelligheid voor vrijwilligers minstens zo belangrijk is! De club draait op de vele vrijwilligers in diverse functies!
Nu in de spotlight:
Onze schoonmaakkrachten!
Door wijziging in het team, zijn er nu enkele plekken vacant! Voor eind augustus zoeken we 3-6 dames/heren die gezamenlijk met 2 huidige schoonmaakdames (evt per toerbeurt) de wekelijkse schoonmaak van het clubhuis willen verzorgen. De avond wordt steevast op een gezellige wijze afgesloten en zo wordt het een team waar je graag deel van uit wilt maken!
Ben jij, zijn jullie (als echtpaar, vriendinnen, ouders van jeugdspelers) voornemens om ook je aandeel te leveren in deze vrijwilligersorganisatie?
Voor meer informatie of nadere afstemming over de werkzaamheden en tijden brengen we je/jullie graag in contact met Riet en Jos. Meld je svp bij Louise Wittenberg van de Clubhuiscommissie via awittenberg@ziggo.nl