Bewaking Sportpark Zandweerd

Vanaf 14 augustus is er sprake van bewaking op en rondom de velden.

Hiervoor gelden de volgende regels:

Iedereen is verplicht de poort aan de Sportveldenlaan na avonds 22.00 uur gesloten te houden, ook in geval van activiteiten, trainingen en vergaderingen.
Indien de poort avonds na 22.00 uur niet wordt afgesloten is desbetreffende vereniging aansprakelijk voor diefstal en/of vandalisme.
Als de laatste persoon het terrein verlaat altijd de drie poorten controleren en afsluiten.
Parkeren auto’s alleen op de parkeerstrook bij Sportclub Deventer.
Ingang Sportveldenlaan aan de zijde Hobbemastraat is niet meer toegankelijk voor auto’s (wordt afgesloten).
Ingang CJVers is niet meer toegankelijk voor auto’s, het veld van CJVers is bereikbaar via de bouwweg langs Sallandia.
Alle leveranciers gebruiken de poort bij Sportclub Deventer, let op bij nat weer is de weg niet altijd goed toegankelijk.

We gaan er vanuit dat iedereen de regels respecteert, de maatregelen blijken helaas nodig in verband met inbraak en vernieling op het sportpark.