Bericht van het bestuur van Sportclub Deventer

Het bestuur heeft besloten dat de kantine en de kleedkamers de laatste week van 2016 (week 52) en de eerste week van 2017 (week 1) dicht zijn. Spelers en vrijwilligers hebben in deze weken geen toegang tot de gebouwen in verband met de Kerstvakantie en de grote schoonmaak en overige onderhoudswerkzaamheden.

Save the date

Op zondag 8 januari 2017 zijn alle spelers en vrijwilligers met aanhang en kinderen van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van Sportclub Deventer. De deuren zijn open vanaf 13:00 uur voor de traditionele ‘battle of the brave boys’. Deze altijd zinderende wedstrijd tussen ons 1ste elftal tegen oud spelers uit het 1ste  begint om 13:30. Aansluitend zal onze voorzitter Robert Berends om 15:00 uur speechen en het glas heffen op het nieuwe jaar. Meer informatie volgt op de website en FB.