Beetje Beter Cup bij Sportclub Deventer

De Beetje Beter Cup is een voetbaltoernooi dat op 11 Juni 2016 wordt
georganiseerd bij Sportclub Deventer. Het is een toernooi op een klein veldje, waarbij 6 tegen 6 wordt gevoetbald. Deelname is gratis. Het programma bestaat uit een toernooi voor de jeugd (E en D) en een toernooi voor senioren (vanaf 16 jaar). De organisatie is in handen van Julian van Dijk.

Opbrengst voor het goede doel

Elk team doet een inspanning om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Beetje Beter, maar verkoopt minimaal twee loten-boekjes. De deelnemer met de meest verkochte loten-boekjes ontvangt een waardebon van 50 euro van Sport 2000. Inschrijven kan tot zaterdag 4 juni 2016 of zoveel eerder als de maximale deelname is bereikt.

De dag wordt afgesloten met een gezellig feest in het clubhuis van Sportclub Deventer, met muziek van New Deventer Collective.
Kaarten voor deze avond kosten 6 euro en kunnen worden besteld via de website van Stichting Beetje Beter.

Voor kaarten en inschrijven voor het toernooi ; http://beetjebeter.nl/bb-cup/