Barvrijwilligers, we hebben jullie nodig!!!

A.s maandag, 2 februari 2015, van 20-21.30 heet de Clubhuiscommissie, in de personen van Marnix en Harriët, jullie van harte welkom op de bijeenkomst voor huidige en nieuwe barvrijwilligers.

Het is hèt moment om nadere uitleg te krijgen over het barwerk, af te stemmen over de bardiensten en kennis te maken met elkaar!

De vrijwilligers die zich al eerder hadden aangemeld hebben een uitnodiging gemaild gekregen. Graag nog even je reply of je er bij kunt zijn, zover je dat nog niet gedaan had!

En voor iedereen die nu op wil staan om onze club te helpen, graag! Spoor elkaar aan om ook af en toe een bardienst te gaan draaien! Het is superleuk om te doen!

Dus wil je wel een keer een bardienst draaien, geef je dan nu direct op en/of kom op 2 februari. Meld je via clubhuiscie@sportclubdeventer.nl.

We horen graag zsm van je! Bedankt vast!