Aangepast trainingsschema jeugd

Deze indeling geldt vanaf maandag 2 september 2013 en is nog niet definitief vanwege het gegeven dat de lichtinstallatie nog niet is geplaatst. Omdat het al eerder donker wordt zal er in de tijden en velden vanaf 19.15 uur enige flexibiliteit worden verwacht.

De F en E categorie zijn ingedeeld van 18.15 uur tot 19.15 uur en trainen met 4 teams op 1 helft.

Op dit moment komt het voor dat er doordeweeks (beker)wedstrijden op kunstgras worden gespeeld. Op die avonden vervalt de georganiseerde bloktraining voor F en E categorie. Er kan op eigen initiatief getraind worden (mits er ruimte is) op trainingsveld achter Sallandia of het 2e veld van CJV. Overdag voor 18.00 uur is ook mogelijk. Dit geldt uiteraard ook voor D, C, B en A categorie. Kijk op de website voor het wedstrijdprogramma.

trainingsschemaVeldindeling training jeugd_3 (614x543)