1e gele kaart? Dan sta je 10 minuten buitenspel!!

Via dit bericht en brochure willen wij je graag informeren over de toepassing van de maatregelen uit het actieplan Tegen geweld, voor sportiviteit. In maart presenteerde de KNVB al dit actieplan met als doel sportiviteit op en rond de velden te bevorderen. Het actieplan is tot stand gekomen mede dankzij de vele reacties van de leden en het meedenken van verenigingen. Wij zijn blij met deze betrokkenheid, want alleen samen kunnen we het verschil maken.

In de brochure wordt uitleg gegeven over de tijdstraf, verbeteringen rondom het gebruik van de spelerspassen (zie vorige nieuwsbericht), de Hulplijn noodgevallen en het Meldpunt wanordelijkheden. De invoering van de maatregelen zal voor iedereen even wennen zijn. Wij vragen je dan ook vriendelijk deze informatie te delen met een ieder van je team en leden van de vereniging.